TULEVIA JULKAISUJA

Rocket Records Facebookissa:

ROCKET RECORDS LYHYESTI

Rocket Records on toiminut suomalaisen musiikin julkaisijana vuodesta 2007 lähtien. Rocket Recordsin julkaisukatalogi sisältää sekä uutta musiikkia että cd-uusintapainoksia ja kokoelmia vanhoista äänitteistä.
 Rocket Recordsin ennakkoluulottoman ja laaja-alaisen julkaisutoiminnan pääalueita ovat suomenkielinen rock-, pop-, laulelma- ja iskelmämusiikki. Lisäksi Rocket Records on julkaissut myös muun muassa jazzia sekä lastenmusiikkia.
 Rocket Recordsin julkaisukatalogi sisältää tällä hetkellä noin 200 cd-nimikettä. Niiden sisältö koostuu sekä Rocket Recordsin hallitsemasta että muilta levy-yhtiöiltä lisensoimasta materiaalista. Rocket Recordsin hallitsema oma master-katalogi kattaa tällä hetkellä tuhansia esityksiä 1970-luvulta tähän päivään saakka. Rocket Recordsin hallinnassa ovat valtaosin muun muassa seuraavien levy-yhtiöiden katalogit: Satsanga Records, JP-Musiikki, Overdisc, TopHits-FinnHits, Heliander Production, Xanadu, Finedit ja Lobo Records.
 Rocket Recordsin julkaisujen jakelusta vastaa Playground Music.

ARTISTIEN HAASTATTELUPYYNNÖT JA MUUT YHTEYDENOTOT:

Artistien haastattelupyynöt ja muut yhteydenotot voitte tehdä sähköpostitse osoitteeseen juha.rantala@rocket-records.com. Kotisivujemme press-osiosta löydätte artisteistamme kuvamateriaalia mediakäyttöä varten. Lisäkuvia tai esimerkiksi levykansien korkearesoluutioversioita voitte tiedustella sähköpostitse.

DEMOT:

Rocket Records ei etsi tällä hetkellä uusia artistikiinnityksiä. Koska aika ei riitä demojen kuuntelemiseen tai niistä palautteen antamiseen, ei niitä kannata levy-yhtiöllemme myöskään lähettää. Pahoittelut.

YHTEYSTIEDOT:

Rocket Records / Juha Rantala
E-mail: juha.rantala@rocket-records.com
Puh. 045 673 6687

JAKELIJA:

Playground Music / Tom Pannula
E-mail: tom@playgroundmusic.com
Puh. 010 292 0501​