TULEVIA JULKAISUJA

Rocket Records Facebookissa:

ROCKET RECORDS LYHYESTI

Rocket Records on toiminut suomalaisen musiikin julkaisijana vuodesta 2007 lähtien. Rocket Recordsin julkaisukatalogi sisältää sekä uutta musiikkia että cd-uusintapainoksia ja kokoelmia vanhoista äänitteistä.
 Rocket Recordsin ennakkoluulottoman ja laaja-alaisen julkaisutoiminnan pääalueita ovat suomenkielinen rock-, pop-, laulelma- ja iskelmämusiikki. Lisäksi Rocket Records on julkaissut myös muun muassa jazzia sekä lastenmusiikkia.
 Rocket Recordsin julkaisukatalogi sisältää tällä hetkellä yhteensä noin 180 cd-nimikettä. Niiden sisältö koostuu sekä Rocket Recordsin hallitsemasta että muilta levy-yhtiöiltä lisensoimasta materiaalista. Rocket Recordsin hallitsema oma master-katalogi kattaa tällä hetkellä tuhansia esityksiä 1970-luvulta tähän päivään saakka. Rocket Recordsin hallinnassa ovat valtaosin muun muassa seuraavien levy-yhtiöiden katalogit: Satsanga Records, JP-Musiikki, Overdisc, TopHits-FinnHits, Heliander Production, Xanadu, Finedit ja Lobo Records.
 Rocket Recordsin julkaisujen jakelusta vastaa Playground Music.

ARTISTIEN HAASTATTELUPYYNNÖT JA MUUT YHTEYDENOTOT:

Artistien haastattelupyynöt ja muut yhteydenotot voitte tehdä sähköpostitse osoitteeseen juha.rantala@rocket-records.com. Kotisivujemme press-osiosta löydätte artisteistamme kuvamateriaalia mediakäyttöä varten. Lisäkuvia tai esimerkiksi levykansien korkearesoluutioversioita voitte tiedustella sähköpostitse.

JAKELIJA / DISTRIBUTOR:

Playground Music Oy
E-mail: tom@playgroundmusic.com
Puh: 010 292 0501​