TULEVIA JULKAISUJA

Rocket Records Facebookissa:

Anja Niskanen voitti kuukauden levyn (05.09.2013)

Musiikkitoimittajien tiedote:

Anja Niskanen voitti Kuukauden Levyn

Takavuosien teinitähti Anja Niskanen on voittanut paikallisradioiden Kuukauden Levy -äänestyksen uudella Valoisat tunteet-albumillaan. Kakkoseksi äänestyksessä tuli Sir Elwood Duo Torstai-ilta Tavastia-klubilla-livelevyllään. Pronssia ottaa Suurlähettiläät-orkesterista tuttu Jussu Pöyhönen englanninkielisellä soololevyllään Bel Vel.

Teini-ikäinen Anja Niskanen singahti tähtitaivaalle 16-vuotiaana vuonna 1984, kun hän voitti Syksyn Sävelen kappaleella Ollaan hiljaa vain. Menestys jatkui seuraavana keväänä, kun hän tuli toiseksi Kevään Sävel -kisassa kappaleella Sydämessä soi.

Anja Niskanen opiskeli liikunnanohjaajaksi ja on toiminut myös nuorisotyössä. Viime vuonna häneltä ilmestyi uusversio Sydämessä soi -kappaleesta, mikä herätti jo kiinnostusta radioissa ja musiikkialan ammattilaisten keskuudessa. Levytyssopimus solmittiin kesällä 2012.

Anja Niskasen edellisestä suomenkielisestä sooloalbumista on aikaa 22 vuotta. Viime syksynä häneltä ilmestyi ruotsinkielinen albumi Personligt.

Valtaosa Valoisat tunteet- levyn uusien kappaleiden teksteistä on syntynyt tämän vuoden Juha Vainio -palkinnon saaneen ja maamme legendaarisimpiin iskelmälyyrikoihin lukeutuvan Chrisse Johanssonin kynästä. Kappaleiden sävellyksistä vastaavat Hannu Takala, Luri Luokkala, Vesa Torppa sekä artisti itse. Tyylisuunnaksi voidaan määritellä “iloinen, elämänmyönteinen pop”.

Tässä musiikkitoimittajien kehuja suosikilleen:

ANJA NISKANEN

- Anjan tunnistettavaa ääntä on mukava kuunnella. Kappalevalinnat erittäin onnistuneita.Päivi Karppinen / Radio Kajaus

- 16-vuotiaana alkanut laulajan tie kantaa edelleen. Ilmari Aikio / Radio Inari

- Loistava kuuntelu- ja biletyslevy, jossa riittää soitettavaa radioaalloilla. Anja laulaa upeasti, popbiisit tarttuvat, soundit ovat kohdallaan. Tämä on hieno comeback, erityisesti Anjan vanhoille faneille. Pentti Teräväinen / Radio Musa, Tampere

KUUKAUDEN LEVY -voittajat ja -tuottajat vuoden ajalta palkitaan Lavakauden päättäjäisissä, joita vietetään sunnuntaina 15.9. Tampereella, ravintola Hullussa Porossa.

KUUKAUDEN LEVY / Elokuu 2013
1. ANJA NISKANEN – Valoisat tunteet (Rocket records)
2. SIR ELWOOD DUO – Torstai-ilta Tavastia-klubilla (Ratas)
3. BEL VEL (Live Nation)
4. JUSSI ROPONEN – Oma maailmamme (omak.)
5. KOTITEOLLISUUS – Maailmanloppu (Universal)
6. MICHAEL MONROE – Horns And Halos (Spinefarm)

Info: Pentti Teräväinen 0400 62 00 36