TULEVIA JULKAISUJA

Rocket Records Facebookissa:

Kari Peitsamo: From Toijala with Love

Sisältö:

1CD
01. Intro
02. Remu Gave Me A Jacket
03. Danny Go Home
04. Iso P ja timmit kissat
05. Peer Günt ei saa lopettaa
06. Termiitti blues
07. Vedestä nousee kasvi
08. Aurinko
09. Kuu
10. Mekaaninen susi
11. Missä puisto loppuu
12. Setä Ben ja hänen lentävät syntetisaattorinsa
13. Vi Ska Spela Rock

2CD
01. Intro
02. Viiala
03. Missisippi voodoo mies
04. Acoustic Epiphone Revenge Man
05. Jesus Gave Me A Gold Record
06. Oliivinvihreä Dodge Dart -75
07. Jaana S. / Birthday
08. Hello, Kottarainen
09. Kari vanhana
10. The Devil Bought Me A 16 Feet Long Yacht With A Golden Helm
11. Ankkuli
12. Lennon elää
13. Kauppaopiston naiset / Summertime Blues.

Katso kuvia Toijalan keikalta!

Levystä:

Rocket Records julkaisi tammikuun 2008 alussa Kari Peitsamon uran ensimmäisen liveäänitteen From Toijala with Love. Tupla-cd:n muodossa julkaistu liki puolitoista tuntinen tallenne sisältää kokonaisuudessaan artistin viiisikymmenvuotisjuhlakeikan, joka järjestettiin Toijalan Kellariteatterissa elokuussa 2007. Äänitteellä kuullaan paitsi kattava läpileikkaus artistin kolmekymmenvuotisen uran ikimuistoisimmista klassikoista, niin myös mielenkiintoisia ja lämminhenkisiä tarinoita biisien välissä.

“Vuodet ovat tehneet Peitsamosta varman live-esiintyjän. Hän luo kontaktin yleisöön luontevasti ja kertoilee soittamistaan biiseistä ja asioista niiden takana: elämästään, ajatuksistaan ja rockin olemuksesta. Jo ensimmäisen puoliajan puolikokeellisten sävelrunojen äärellä tunnelma on lämmin, mutta toisen levyn menevämmän materiaalin kanssa niin artisti kuin yleisökin ovat parhaimmillaan ihan liekeissä. Biisit vaihtuvat toisiinsa lennosta, yleisö ottaa rytmin ja taustalaulut hoitaakseen ja Peitsamon hymyn kuulee levyltä. From Toijala with Love on fyysinen todiste siitä pienestä ihmeestä, jonka kaupalla Peitsamo saa livenä hankalista lähtökohdista huolimatta vähillä elementeillä pystyyn oikean ja kaikilla kriteereillä kovan rock-show´n.” (8/10). Pyry Hallamaa / Sue helmikuu 2008.

“Tarinan juoni selvä: minimalistiseen ilmaisuun luottava Peitsamo kertoo aina ensin leppoisan tarinan kappaleen taustoista ja esittää sitten kyseisen mestariteoksen akustisen kitaransa säestyksellä. Tunnelma on koko ajan lämmin, ja artistin hyvä fiilis heijastuu myös yleisöön. Kappaleita on valikoitu mukaan Peitsamon koko kolmekymmenvuotiselta uralta, ja kuten välispiikkien tarinoista ja simppeleistä lopputuloksista voi päätellä, moni biisi on syntynyt varsin nopeassa tahdissa arkisten havaintojen ja kokemusten pohjalta.” (4/5). Olli Koikkalainen / Noise.fi.

“Kolmen vuosikymmenen kartuttama keikkarutiini tarjoaa From Toijala with Lovelle kerrassaan erinomaisen pohjan. Siinä ajassa oppii pässikin soittamaan, mutta Peitsamo on oppinut myös sen, miten ihmisille kannattaa biisien välissä puhua. Hänen tarinointinsa kannattelevat levyä mitä mainioimmin, mutta kyllähän soitto- ja laulupuolessakin on aivan ilmiömäinen svengi.” (4/5). Markku Halme / Rumba 2/08.

Tilaa levy:
Rocket Recordsin nettikauppa
Levykauppa Äx
CDON.com

Kuuntele levy Spotifyn kautta:

---