TULEVIA JULKAISUJA

Rocket Records Facebookissa:

Kari Peitsamo ja Risto: The Second Coming Of Mr. Jesus H. Christ

Sisältö:
01. I´m A Rocker, Part 1
02. The Second Coming Of Mr. Jesus H. Christ
03. I´m Gonna Hoodoo You So Bad You Don´t Even Know Your Name
04. Death Of A Rooster
05. Back In The DDR
06. Ballad Of Brigitte Mohnhaupt (24 Years In Prison)
07. Gotta Build A Railroad, Gotta Build A Train
08. The Devil Bought Me A 16 Feet Long Yacht With A Golden Helm
09. You Should Eat No Pills
10. Kiss My Cadillac
11. Be My Megababe
12. I´m A Rocker, Part 2
13. Satan & A Banker
14. Ballad Of A 50 Year Old Man
15. Birthday
16. Ain´t Love A Blast.

Lue albumin lyriikat!
Katso alkuperäisiä sanoitustekstejä!

Levystä sanottua:

Näin sanovat kriitikot, jotka levyä tähdin arvostellessaan ovat kaikki antaneet platalle neljä tähteä Soundin kolmea tähteä lukuun ottamatta:

“Riston soitto on herkullisen innovatiivista. Levy on täynnä oivaltavia sovituksellisia ja tuotannollisia ratkaisuja. Fuzz-kitaraa, väärinpäin pyöritettyä laulua ja countryrock-tyylistä taustakuoroa. (…) Tuottaja Ylihärsilä on tehnyt Peitsamolle saman kuin Rick Rubin Johnny Cashille – kaivanut esiin olennaisen ja paketoinut sen tyylitajuisesti.” (Tommi Virtanen, Kaleva)

“Paras kuulemani Peitsamo-levy joka tapauksessa. Ja kyllä mie jottain olen niitäkin kuullut.” (Ilkka Valpasvuo, Desibeli.net)

“Riston pestaaminen taustabändiksi tuo virkistäviä tuulia Peitsamon maailmaan. Yhteistyö on parhaimmillaan juuri niin herkullista kuin kuvitella saattaa.” (Mikko Meriläinen, Soundi)

“Maestro on kuin onkin kiristetty tällä albumilla aivan ässävireeseen. Kaikki mikä Peitsamossa on kaunista, on albumilla kristallinkirkkaasti läsnä. Peitsamon vilpitön elämänasenne antaa hänen laulaa hyväksyvään sävyyn niin Jeesuksesta, panemisesta, Trabanteista, RAF-terroristi Brigitte Mohnhauptista kuin rautatiestäkin. Mies kuulostaa jatkuvasti vitsikkäältä, muttei kertaakaan vitsiltä.” (Manu Haapalainen, Rumba)

“Vaikuttaa siltä, että bändityöskentely tekee hyvää Kari Peitsamon taiteelle. Hänen kappaleensa rullaavat dynaamisesti ja pakottomasti, mikä aina ei ole ollut itsestäänselvyys. Rockabilly-heitto Death of a Rooster sekä rehevä rock Back in The DDR peitsamomaisine huumoriaspekteineen niittaavat osaltaan kiekon taiteilijan laadukkaimpien töiden joukkoon.” (Juha Seitz, Ilkka / Länsi-Savo)

“Riston nokkamies Risto Ylihärsilä on tuottanut uuden Kari Peitsamo & Risto: The Second Coming Of Mr. Jesus H. Christ -albumin (Rocket Records), mallikkaasti. (…) The Second Coming Of Mr. Jesus H. Christ on kiintoisa, sopivan karhea ja leppoisa kokonaisuus, mutta monelle kuulijalle myös varmasti haasteellinen.” (Jari-Pekka Laitio-Ramone, Pohjalainen)

“Vaikka kuulija kohtaakin levyn täydeltä taattua Peitsamoa, ristomainen soitanto kuuluu kyllä läpi. Blues-vaikutteisen rockin mukaansa tempaavat sointukuviot sekä hauskat ja kuitenkin kantaa ottavat sanoitukset tekevät albumista kerrassaan mainion. Tämä albumi on hieno myös siksi, että se paranee jokaisen kuuntelukerran jälkeen.” (Else Lagerstam, Etelä-Suomen Sanomat)

“Traditionaaliselle kappalemateriaalille hyvää kontrastia luo Risto Ylihärsilän kolkon psykedeelinen tuotantojälki: kolisevat rummut, härskisti ylikaiutetut vokaalit ja pistiäismäisesti surisevat syntetisaattorit. Ylihärsilässä on selvästi potentiaalia jonkinasteiseksi kellariestetiikan Phil Spectoriksi.” (Perttu Häkkinen, HS/Nyt)

Kuuntele:

Kuuntele oheisella mediasoittimella aiemmin julkaisematon demoversio kappaleesta Gotta Build A Railroad, Gotta Build A Train!

Katso myös:

Lue tästä lisää albumin synnystä

Tilaa levy:
Rocket Recordsin nettikauppa
Levykauppa Äx
CDON.com

Kuuntele levy Spotifyn kautta:

Kari Peitsamo is the Finnish equivalent of Dean Reed and John Lennon combined. Peitsamo is the most profilic recording artist in Finland and with collections included has already released close to sixty albums.

You can order this record abroad via Record Shop X from address: http://www.recordshopx.com/rocket

---