TULEVIA JULKAISUJA

Rocket Records Facebookissa:

Kari Peitsamolta ilmestyy albumi Tuomo, laita aika hiljaiselle tää kazoo (16.06.2016)

Pari vuotta edellisen musiikkialbumin “Sokea Joe” ja puoli vuotta runolevyn “Maan alla” ilmestymisen jälkeen Kari Peitsamolta ilmestyy 17. kesäkuuta uusi pitkäsoittolevy “Tuomo, laita aika hiljaiselle tää kazoo”. Rocket Recordsin julkaisema pitkäsoittolevy on kokoelmat mukaan luettuna Kari Peitsamon 67. albumi.

Artisti itse kuvailee uutta albumiaan: “Tällä levyllä ympyrä sulkeutuu. Urani alkoi 40 vuotta sitten pienimuotoisilla ja nerokkaiksikin kutsutuilla suomenkielisillä biiseillä. Tässä niitä on nippu lisää. Levyltä löytyy myös konkreettinen yhteys historiaan. Jo 40 vuotta sitten kirjoitin luonnosversion kappaleesta “Albert Järvinen” ja suunnittelin sen levyttämistä vuonna 1977 ilmestyneelle ensimmäiselle albumilleni “Jatsin syvin olemus”. Nyt vuonna 2016 kappale on vihdoin valmis levytettäväksi.”

Muista levyn kappaleista maininnan ansaitsee “Hiljaisten seiväshyppääjien kerho”, joka julkaistiin kuukausi ennen albumia singlenä. Myös Tammerfest, jossa Kari on jo vuosia ollut vakioesiintyjä, on saanut oman hyväntuulisen laulunsa “Tammervetsifaali – rakkauden vetsifaali”.

Sisältö:
1. Tuomo, laita aika hiljaiselle tää kazoo
2. Hirvee tulva Teksasissa
3. Tammervetsifaali – rakkauden vetsifaali
4. Albert Järvinen
5. Sauli Niinistö voodoo doll
6. Tapahtui Seinäjoen keskustassa
7. Groove Ankka
8. Rytinää pyttyyn
9. Baari Jännä-Jussi
10. Hiljaisten seiväshyppääjien kerho
11. Radiohitti
12. Vanha puhelinluettelo
13. Näin unta että paneskelin koko yön
14. Karkkila