TULEVIA JULKAISUJA

Rocket Records Facebookissa:

Karvakuonot: Luusoppaa

Julkaisupäivämäärä: 11.01.2012.

Vuonna 1993 julkaistu Karvakuonojen ensimmäinen albumi Luusoppaa on jälleen saatavilla. Tämän yhden onnistuneimman suomalaisen lastenlevyn on tuottanut Jukka Siikavire. Vierailijoina Karvakuonojen (=Ransu: Pertti Nättilä, Eno-Elmeri: Pekka Salo, Riku: Matti Viironen) levyllä esiintyvät Maija Salon Musiikkileikkikoulun lapset sekä Juice Leskinen.

Luusoppaa-levyllä kuullaan yhteensä 16 esitystä. Näistä noin kymmeneen Pikku Kakkonen on tuottanut musiikkivideon, jotka ovat julkaisusta lähtien soineet säännöllisesti tuossa maamme suosituimmassa lastenohjelmassa – ja soivat edelleen. Tunnetuin levyn kappaleista ja Pikku Kakkosen videoista lienee Jukka Siikavireen säveltämä ja Juice Leskisen sanoittama Ole mulle kaveri, joka on päätynyt vuosien varrella myös monille lastenlaulukokoelmille sekä peruskoulun musiikkituntien suosikkiohjelmistoon.

Karvakuonot on julkaissut yhteensä kaksi albumia, joista jälkimmäinen Karvakuonot Joulutuulella (1998) julkaistaan uudelleen vuoden 2012 jälkipuoliskolla.

Sisältö:
1. Luusoppaa
2. Karvakuonojen matkassa
3. Miksi satamaan mennään alamäkeä
4. Eero ajaa
5. Ole mulle kaveri
6. Kolme etsivää
7. Karkkipäivä
8. Urhea kenguru
9. Portugalileo Portugalilei
10. Tahtoo tulla syödyksi
11. Laivakoira se on
12. Kolmenkoirantandem
13. Oravan pesä
14. Dinosaurusmies
15. Hevosella on säkä
16. Tiitiäisen tuutulaulu

Alba Records 1993 / Rocket Records 2012.

Tilaa levy:
Rocket Recordsin nettikauppa
Levykauppa Äx
CDON.com

Kuuntele levy Spotifyn kautta:

---