TULEVIA JULKAISUJA

Rocket Records Facebookissa:

Shöcking Blün debyyttialbumi ilmestyy 3. maaliskuuta (21.02.2017)

Rocket Records julkaisee 3. maaliskuuta Kari Peitsamon, Pete Pohjanniemen ja Sakke Koivulan perustaman Shöcking Blü -yhtyeen debyyttialbumin “Enemmän kuin elämä on lempi, enemmän kuin lempi moinen kuolo”. Yhtye tarjoaa albumillaan kuulijoilleen 21 suomenkielistä rallia, jotka kolmikko on kirjoittanut yhdessä. Albumilta on julkaistu ennakkoon digisingle “Fung Yee”.

Shöcking Blü syntyi viime vuonna eräänä elokuisena yönä Pelkosenniemen Pyhätunturilla, kun Kari Peitsamo ja Peer Güntin komppiryhmä Sakke Koivula ja Pete Pohjanniemi kokoontuivat esiintymisiensä jälkeen rentoutumaan Lapin yöttömään yöhön. Aamun sarastaessa he löysivät itsensä samasta bändistä. Tapahtumien yksityiskohdat ovat hämärän peitossa, mutta puoli vuotta myöhemmin kolmikko kokoontui studioon, jossa äänitettiin nyt julkaistava orkesterin ensimmäinen albumi. Seksi, kuolema ja rock’n‘roll ovat tämän ensemblen temaattinen koossapitävä voima, kolminaisuus, josta ei tingitä. Sama tinkimättömyys kuuluu myös musiikissa, joka ammentaa syvän etelän boogiesta, ZZ Top- tai George Thorogood- vaikutteita unohtamatta. Bändin soundi on kuitenkin täysin ainutlaatuinen ja oma. Shöcking Blü on kokemus, jota ei voi sanoin täysin selittää. Se on omin korvin kuultava ja omin munaskuin tunnettava.

Shöcking Blün musiikkia on mahdollista kuulla livenä toukokuun alusta alkaen, jolloin yhtye aloittaa aktiivisen keikkailun.

*****

Sisältö:
1. Fung Yee
2. Säimä Siiri
3. Anna mulle ysi
4. Olen paha (ja kuuluisa)
5. Macho mojo
6. Hän oli niin rivo
7. Metallinen Peer Günt -avaimenperä
8. Torpan tyttö
9. Yksiö Helsingistä
10. Nokka-ukko
11. Ketä sie rakastat?
12. Viinan ja pornon orja
13. Musta pilvi
14. Kuoleman ja hulluuden juna
15. Istun mieluummin kuin kaadun
16. Varokaa miestä jonka nimi on Twist Twist
17. En emmi enää
18. Oopiumin popsijan tunnustuksia
19. Melaa mekkoon
20. Karin autokoulu
21. Nainen joka hengitti rock’n’rollia